Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A New York-i csokoládémackók

A New York-i csokoládémackók

Tavaly karácsony előtt egy hölgytől kaptunk emailt, aki csokoládéból készült mackókat szeretett volna rendelni nagyobb mennyiségben. Ha lett volna ilyen sok mackónk raktáron, valószínűleg soha nem tudjuk meg, milyen nagy útra készülnek, de mivel éppen nem volt, kolléganőnk felhívta telefonon a hölgyet, hogy pontosítsák a rendelést.

A vonal végén egy kedves, nagymama korú hang jelentkezett. Rövid beszélgetést követően kiderült, hogy az unokái New Yorkban élnek, hozzájuk készül karácsonyra, és nem tud számukra jobb ajándékot elképzelni, mint csokoládémackókat Magyarországról. A fia már egy ideje Amerikában él, az unokái sosem jártak még Magyarországon, mégis jól ismerik a Túró Rudit és a magyar csokoládékat, így egyértelmű volt, hogy a csokimaci csodás meglepetés lesz a fa alatt.

Paprikamarket_csokoládémackó

- Leesett a hó, már nagyon várlak nagymami! – ezzel sürgették az unokák a karácsonyi vendéget, akinek már csak néhány napja maradt, hogy beszerezze az ajándékokat.

Sürögtünk, forogtunk, a csokoládémackók mellé végül csokoládéból készült kisautókat és katicabogarakat válogattunk, hogy teljes legyen a karácsonyi csomag. Postára adtuk a nagymamának, aki elvitte magával New Yorkba, az unokák pedig nagyon örültek neki.

Soha nem gondoltuk volna, hogy egyszer irigykedni fogunk egy csokoládémackóra, de ez volt a helyzet. Örültünk volna, ha kivételesen nem a csokimaci kerül belénk, hanem mi kerülhetünk beléjük egy rövid időre, mondjuk egy karácsonyi New York-i kirándulás erejéig.

 

Fotó: Designer from CC0@Canva

 

Webshopunkból a világ szinte minden tájára szállítjuk termékeinket. Elfelejtettél valakinek ajándékot venni? Finom volt a bor, a csoki vagy a paprika, de elfogyott? Nézelődj, válogass, rendelj webshopunkból, a többit bízd ránk!