Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Levendula ajándékok

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Kis levendulazsák, amely illatával belengi a helyiséget, miközben távol tartja a rovarokat. Mellé csomagolva 10 ml Lavandula intermedia olaj amellyel felfrissíthető a hatás.
4.320 Ft 3.672 Ft
Raktáron
Nagy levendulazsák, amely illatával belengi a helyiséget, miközben távol tartja a rovarokat. Mellé csomagolva 10 ml Lavandula intermedia valamint 5 ml Lavandula angustifolia olaj amellyel felfrissíthető a hatás.
6.615 Ft 5.623 Ft
Raktáron
A bio levendulával töltött csuhébaba kedves ajándék mindenkinek. A bio levendula olajat rá kell cseppenteni a szoknyácskájára és hosszú időn keresztül élvezhetjük nyugtató hatását. A Levendárium bio levendula illóolaj, tisztaságának köszönhetően, nem hagy nyomot a textilen.
7.155 Ft 6.082 Ft
Raktáron
Bio Levendulavirág üvegben. A sok apró lila virág csodálatos illattal ajándékoz meg ahogy lecsavarod a dekoratív üvegedény fedelét.
1.620 Ft 1.377 Ft
Raktáron
Kedves levendula tündér tele a levendula apró virágaival. A Levendula jótékony hatásáról ódákat lehetne zengeni, ami a lényeg, hogy meglepően gazdag hatása és alkalmazási területei mind valósak.
4.833 Ft 4.108 Ft
Raktáron
Kis méretű Dörgicsei Levendula golyó, lila színben. A Levendula jótékony hatásáról ódákat lehetne zengeni, ami a lényeg, hogy meglepően gazdag hatása és alkalmazási területei mind valósak. A legsokoldalúbb növény a fűszerkertben.
1.944 Ft 1.652 Ft
Raktáron
Dörgicsei Levendula zsák, többféle mintával, lila színben. A Levendula jótékony hatásáról ódákat lehetne zengeni, ami a lényeg, hogy meglepően gazdag hatása és alkalmazási területei mind valósak. A legsokoldalúbb növény a fűszerkertben. Kedves ajándék azoknak akiknek figyelünk az egészségére és nem utolsó sorban saját részre is ajánlott. Minden táskába egy kis zsák!
1.755 Ft 1.492 Ft