Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mészáros Pál Classic Selection Bikavér

3.483 Ft
2.961 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 5998248130250
Elérhetőség: Raktáron

Száraz vörös cuvée.

Fajtaösszetétel: kékfrankos, kadarka, kiegészítve bordeaux-i szőlőfajtákkal. Egy év tölgyfahordós érlelés.

Szín: sötét

Illat: fekete bogyós gyümölcsök

Íz: bársonyos, érett, harmonikus.

Fogyasszuk 16-18°C-on.

Hasonló termékek

Unicum gyógynövénylikőr 0,1 l-es kiszerelésben. Több mint 40 gyógy- és fűszernövényből, 1970 óta titkos családi recept alapján készülő, tölgyfahordóban érlelt gyógynövénylikőr.
Raktáron
2.862 Ft 2.433 Ft

A Birs Pálinka egy szépen kibomló, rendkívül fűszeres illatú ital, birs jelleggel aláfestve. Fiatalos, kemény gerinc mellé épülnek fel a fűszerek, citrusok, és a háttérből kellemes birsalma kompót és sajt íze festi alá a kompozíciót.

Ajánlott gyümölcsszósszal kísért főtt és sült szárnyasokhoz, almatortához, kávé mellé süteménnyel.

Raktáron
2.673 Ft 2.272 Ft
Unicum Szilva gyógynövénylikőr 0,1 l, kerek üveges kiszerelésben. Aszalt szilva ágyon, tölgyfahordóban érlelt. Több mint 40 gyógy- és fűszernövényből készül ez a nagyszerű ital. Egyedi ízét és bársonyosságát a kiváló minőségű aszalt szilva adja, amelyhez a friss szilvát kíméletesen szárítják, hogy megőrizze a gyümölcs zamatát.
Raktáron
2.673 Ft 2.272 Ft
Intenzív, fűszeres, markáns illatú, szinte harsány, rendkívül összetett pálinka. Színe halványsárga. Illatában az érett fekete ribizli erőteljes mentás, herbás, csillagánizsos, pemetefüves jegyeivel indít, később mindez szépen kiteljesedik a pohárban. Ízében pici fanyarság, határozott gyümölcsjelleg érződik, amiben visszaköszönnek az illatból ismerős fűszerek, majd megjelenik egy pici medvecukor. Markáns karakterű, rengeteg meglepetést hordozó, ínyenceknek való érdekesség.
Raktáron
2.619 Ft 2.226 Ft
Harsány, intenzív, fűszeres illat bontakozik ki a pohárban, a paprika húsos-édes jegyei kicsivel később zárkóznak fel mögé, kerek, egész zöldségélményt nyújtva.Ízben is telt, savanykás-fűszeres, igazi érett kápia zamatokat élvezhetünk, mely kóstolás után a szájban sokáig megmarad.
Raktáron
2.565 Ft 2.180 Ft
Aromadús, érett kajszira jellemző illatú és ízű valódi pálinka. Harmonikus ízét a hosszú érlelési idő és a gondos kezelések adják.
Raktáron
2.538 Ft 2.157 Ft
Izgalmas, mély, kissé parfümös, buja gyümölcsillattal mutatkozik be, a háttérben kevés csillagánizs és pemetefű, mindezt fenyőmézes édesség kerekíti. Ízében krémes, édes keleti fűszeres karakter vezet be minket az erdei fekete bogyósok világába.
Raktáron
2.511 Ft 2.134 Ft
Kecses formájú, vékony üvegből készült kiöntő kifejezetten pálinka töltéséhez. Igazi segítség az elegáns szervírozáshoz!
Raktáron
2.484 Ft 2.111 Ft
Különlegesen gazdag ízvilága messzire repít, és miközben gondolataink már messze járnak, élvezzük a vérvörös gyümölcsből készült nedű harmóniáját a szánkban. Érdemes kipróbálni, az élmény magáért beszél!
Raktáron
2.430 Ft 2.066 Ft
Szolidan édeskés érett gyümölcsillat. Az íze páratlan, a lédús vilmoskörte lágyan terül el a szájban a gyümölcs minden jóságával megajándékozva a fogyasztót. Kellemesen lágy meglepetés a pálinkakedvelők örömére. Meghitt beszélgetések, családi együttlétek kötelező eleme, természetesen mértékkel fogyasztva! ;) Rántott szárnyasokhoz ajánljuk.
Raktáron
2.430 Ft 2.066 Ft
Minőségi szekszárdi szőlők törkölyének valódi párlata. Kellemes, jellegzetes illatú, lágy ízű, fahordóban érlelt pálinka.
Raktáron
2.430 Ft 2.066 Ft

Száraz, friss fehérbor. Magyar fajta, az Irsai Olivér és a Piros Tramini keresztezésének eredménye.

Színe: sárgászöld.

Illata és íze: keleti fűszerekre és muskotályra emlékeztet.

Az év fehérbora Angliában 2016-ban.

Fogyasszuk 16°C-on könnyű ételekhez.

Raktáron
2.430 Ft 2.065 Ft

Száraz, a rozé és a vörös közötti bor.

Fajtaösszetétel: kadarka, kékfrankos.

Színe: sötétpiros (kétnapos héjon tartás eredménye).

Illata: eper és más nehéz gyümölcsök.

Íze: gyümölcsös, friss.

Fogyasszuk 14-16°C-on könnyű ételekhez, szárnyasokhoz, tésztákhoz, gyümölcsös ételekhez, kompótokhoz, gyümölcsleveshez.

Raktáron
3.510 Ft 2.984 Ft
Unicum Szilva gyógynövénylikőr 0,2 l-es kiszerelésben. Aszalt szilva ágyon, tölgyfahordóban érlelt. Több mint 40 gyógy- és fűszernövényből készül ez a nagyszerű ital. Egyedi ízét és bársonyosságát a kiváló minőségű aszalt szilva adja, amelyhez a friss szilvát kíméletesen szárítják, hogy megőrizze a gyümölcs zamatát.
Raktáron
3.510 Ft 2.984 Ft
Nagyon sok citrusosság, édeskés gyümölcs és könnyed fűszerek jellemzik ezt a különleges kajszibarack pálinkát. Cinkos könnyedsége, édeskés zamata miatt elsősorban hölgyeknek ajánljuk ;)
Raktáron
2.295 Ft 1.951 Ft
Határozott fajtajelleges illata hamar kinyílik a pohárban. Lime, grapefruit, fehér szirmú virágok tavaszi kavalkádja érezhető, amit leheletnyi hűvös fanyarság kerekít, fiatalos, lendületes karaktert adva a pálinkának. Ízében a fanyar frissesség vezet, mögötte virágok és kellemes alkohol édesség alkot játékos egységet. Utóízében a fajta virágos, kissé parfümös jegyei hosszan búcsúznak.
Raktáron
2.241 Ft 1.905 Ft
A friss málna illatával csábító, kellemesen édes pálinka. Ahogy nyílik a pohárban, idővel az erdei bogyós gyümölcsök is megjelennek. A szájban határozott, mégis elegáns megjelenésű, íze kitölti a szánkat, lefutásában a friss gyümölcsjegyeket hűvös fűszeresség kíséri, hosszan búcsúzik.
Raktáron
3.699 Ft 3.144 Ft
A nyárvége ajándéka a feketeszeder, e finom, apró szemű és sötét színű gyümölcs. A fekete szeder párlat megidézi az erdők, a napszítta rétek hangulatát, amikor a nyártól már búcsúzva a nap sugarai még a tarkónkat simogatják csendesen…
Raktáron
2.187 Ft 1.859 Ft
A Kóser Szilva Pálinka a csodás virágillat és a mézédes szilvakarakter tökéletes egysége. A szilva zamata ízében is intenzíven megjelenik, fahéjjal diszkréten aláfestve. Komplex és precíz pálinka, eljut a határokig, de sehol nem lépi át őket.
Raktáron
2.133 Ft 1.813 Ft
A Fekete Ribiszke Pálinkát az ínyenc kalandokat kedvelőknek ajánlja az Alexander Pálinkaház. Ízében megtalálható a gyümölcs fanyar citrusossága, ami illatában szinte zavarba ejtően merész italt eredményez. Javasolt kipróbálni! :)
Raktáron
2.079 Ft 1.767 Ft