Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Teák

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
A Málna ízű gyümölcsteában a valódi málnadarabok intenzív ízei teszik kellemesebbé a teázás élményét. Fekete teát nem tartalmaz, így este is fogyasztható. Alkalmazása: 1 filter tasakot leforrázunk 2 dl vízzel, majd 5-6 perc áztatás után fogyaszthatjuk, tetszés szerint ízesítve.
810 Ft 689 Ft
Raktáron
A Feketeribizli ízű gyümölcsteában a valódi gyümölcsdarabok intenzív ízei teszik kellemesebbé a teázás élményét. Fekete teát nem tartalmaz, így este is fogyasztható. Alkalmazása: 1 filter tasakot leforrázunk 2 dl vízzel, majd 5-6 perc áztatás után fogyaszthatjuk, tetszés szerint ízesítve.
810 Ft 689 Ft
Raktáron
A Gránátalma ízű gyümölcsteában a valódi gyümölcsdarabok intenzív ízei teszik kellemesebbé a teázás élményét. Fekete teát nem tartalmaz, így este is fogyasztható. Alkalmazása: 1 filter tasakot leforrázunk 2 dl vízzel, majd 5-6 perc áztatás után fogyaszthatjuk, tetszés szerint ízesítve.
810 Ft 689 Ft
Raktáron
Az Eper ízű gyümölcsteában a valódi gyümölcsdarabok intenzív ízei teszik kellemesebbé a teázás élményét. Fekete teát nem tartalmaz, így este is fogyasztható. Alkalmazása: 1 filter tasakot leforrázunk 2 dl vízzel, majd 5-6 perc áztatás után fogyaszthatjuk, tetszés szerint ízesítve.
810 Ft 689 Ft
Raktáron
Az erdei gyümölcs teában a valódi gyümölcsdarabok intenzív ízei és a gyógynövények teszik kellemesebbé a teázás élményét a legkisebbek számára. Fekete teát nem tartalmaz! Alkalmazása: 1 filter tasakot leforrázunk 2 dl vízzel, majd 5-6 perc áztatás után fogyaszthatjuk, tetszés szerint ízesítve.
810 Ft 689 Ft
Raktáron
A Japán zöld teában található wakame tengeri alga ultrafogyasztó hatású, amely a jóllakottság érzése mellett egy szempillantás alatt eltünteti a makacs kilókat, a nemkívánatos centimétereket és zsírlerakódásokat. A wakame bővelkedik omega-3 zsírsavban, fontos vitaminokban és polifenolokban. Naponta 2 csésze fogyasztása ajánlott.
3.105 Ft 2.639 Ft