Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Körte Pálinkák

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Homoki Ágyas Körtepálinka díszüvegben. Az ágyas kifejezés a pálinka és a fajtaazonos aszalvány együttes érlelését jelenti. A pálinkában szépen oldódó gyümölcscukrok édesebbé, mássá teszik a pálinkát.
6.615 Ft 5.623 Ft
Raktáron
A Piros Vilmoskörte Pálinka minden cseppjében a zamatos, érett körtét idézi. Rendkívül ízletes, fűszeres, hosszú lecsengésű ital, igazi közönségkedvenc.
1.755 Ft 1.492 Ft
Raktáron
A Kiffer körte, ami ennek a pálinkának az alapja, Kiskunhalason és környékén mintegy 100 éve termesztett körtefajta. Izgalmas, megkapó, határozottan fűszeres körteillattal csábít. Ízében először a téli körte fehér húsa, majd a gyümölcs teltsége, vastagsága, édessége jelenik meg. A szájban sokáig megmarad az íz, majd leheletnyi fanyarsággal búcsúzik.
1.674 Ft 1.423 Ft
Raktáron
A Kiffer körte, ami ennek a pálinkának az alapja, Kiskunhalason és környékén mintegy 100 éve termesztett körtefajta. Izgalmas, megkapó, határozottan fűszeres körteillattal csábít. Ízében először a téli körte fehér húsa, majd a gyümölcs teltsége, vastagsága, édessége jelenik meg. Szájban sokáig megmarad az íz, majd leheletnyi fanyarsággal búcsúzik.
15.795 Ft 13.426 Ft
Raktáron
Nagyon intenzív, fűszeresen behízelgő, enyhén édeskés, az orrba erőteljesen berobbanó érett gyümölcsillat. Szájba véve az érett, lédús vilmoskörte íze omlik el a háttérben fűszeres aláfestéssel, kellemes körtehéj tónussal.
11.880 Ft 10.098 Ft
Raktáron
A Vilmoskörte Pálinka minden cseppjében a zamatos, érett körtét idézi. Rendkívül ízletes, hosszú lecsengésű ital, igazi közönségkedvenc.
1.971 Ft 1.675 Ft
Raktáron
Szolidan édeskés érett gyümölcsillat. Az íze páratlan, a lédús vilmoskörte lágyan terül el a szájban a gyümölcs minden jóságával megajándékozva a fogyasztót. Kellemesen lágy meglepetés a pálinkakedvelők örömére. Meghitt beszélgetések, családi együttlétek kötelező eleme, természetesen mértékkel fogyasztva! ;) Rántott szárnyasokhoz ajánljuk.
2.160 Ft 1.836 Ft