Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Személyes átvétel a Paprika Market áruházban

A hétköznap beérkező rendeléseket legkésőbb 48 órán belül összekészítjük.

A termékek előzetes értesítést követően áruházunkban személyesen is átvehetők minden további költség nélkül:

1051 Budapest, Vörösmarty tér 1., hétfőtől vasárnapig 10:00-22:00 óra között.

Szállítási módok és határidők

A hétköznap beérkező rendeléseket legkésőbb 48 órán belül összekészítjük, és átadjuk a futárszolgálatnak, amely ezt követően 2-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak. A futár felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítás miatt, ezért kérjük, hogy pontos, közvetlen elérhetőségeket adjon meg!

A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek.

A termékek ára tartalmazza a csomagolási költséget és az Áfát. A csomag átvételekor kérjük, minden esetben ellenőrizze a csomag külső és belső állapotát az esetleges félreértések elkerülése érdekében!

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy szeszesital tartalmú csomagot kizárólag 18. életévüket betöltött megrendelőknek teljesíthetünk! A vásárlás végén, a szállítási feltételek elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy a vásárlás feltételeivel egyetért és azoknak mindenben megfelel.

Házhozszállítás Magyarországon az MPL futárszolgálattal

A házhozszállítást futár partnerünk, az MPL (Magyar Posta) végzi, amely Magyarország egyik legnagyobb futárszolgálataként széleskörű, megbízható szolgáltatásokat nyújt.

Amennyiben utánvétellel rendeli a terméket, és készpénzben szeretné fizetni a futárnál, kérjük, hogy az egyszerűbb ügyintézés érdekében a pontos összeget készítse elő!

Szállítási költség

Magyarország területére a házhozszállítás díja egységesen 990 Forint, 17.000 Forintot meghaladó vásárlás esetén pedig INGYENES!

Átvétel MOL és Coop PostaPonton

A legtöbb MOL PostaPont napi 24, Coop PostaPont pedig 12 órában nyitva tart, így munka előtt és után is könnyedén felveheti csomagját. Itt megnézheti, hogy Önnek melyik pont esik útba. SMS-ben vagy e-mailben értesítést kaphat a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetők, a kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL és Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is kifizetheti utánvételes rendelését.

Szállítási költség

A Magyarország területén a MOL és Coop PostaPontokra a szállítás díja egységesen 990 Forint, 17.000 Forintot meghaladó vásárlás esetén pedig INGYENES!

Átvétel postahivatalban

Országosan több mint 2500 postahivatalban, így akár a legtávolabbi településen is átveheti a csomagját. Válasszon egy postát, amelyik útba esik!

Szállítási költség

Magyarországon a postahivatalba kézbesítés díja egységesen 990 Forint, 17.000 Forintot meghaladó vásárlás esetén pedig INGYENES!

Házhozszállítás az egész világon

Az MPL szállítási díjai világszerte zónákra bontva a következők:

1.és 2. zóna szállítási díja 5 kg-ig: 25 EUR

1.és 2. zóna szállítási díja 30 kg-ig: 60 EUR

3. és 4. zóna szállítási díja 5 kg-ig: 40 EUR

3. és 4. zóna szállítási díja 30 kg-ig: 100 EUR

5. és 6. zóna szállítási díja 5 kg-ig: 50 EUR

5. és 6. zóna szállítási díja 30 kg-ig: 150 EUR

Minden 500 EUR összeget meghaladó vásárlás esetén a házhozszállítás INGYENES!

Az egyes MPL zónák az alábbi országokat foglalják magukba:

1. zóna

Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Belgium, Hollandia

2. zóna

Dánia, Észtország, Finnország, Horvátország, Írország, Lettország, Bulgária, Litvánia, Monaco, Nagy-Britannia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Málta, Ciprus, Görögország, Franciaország

3. zóna

Liechtenstein, Macedónia, Moldova, Montenegro, Norvégia, Oroszország, Örményország, San Marino, Grúzia, Svájc, Szerbia, Törökország, Ukrajna, Albánia, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Izland, Kanári-szigetek, Koszovó

4. zóna

Afganisztán, Algéria, Egyesült Arab Emirátusok, Egyiptom, Irak, Irán, Izrael, Jordánia, Katar, Kazahsztán, Kirgizisztán, Kuvait, Marokkó, Pakisztán, Szaúd-Arábia, Szíria, Tádzsikisztán, Tunézia, Türkmenisztán, Üzbegisztán

5. zóna

Mexikó, Peru, Szingapúr, Thaiföld, Új-Zéland, Vietnam, Amerikai Egyesült Államok, Argentína, Ausztrália, Brazília, Chile, Ecuador, Hong Kong, India, Jamaica, Japán, Kanada, Kína, Tajvan, Kínai Köztársaság, Korea, Kuba, Mongólia

6. zóna

Angola, Bhután, Costa Rica, Curacao, Dél-afrikai Köztársaság, Etiópia, Ghána, Kajmán-szigetek, Kenya, Laosz, Madagaszkár, Makaó, Maldív-szigetek, Mauritánia, Mauritius, Nigéria, Panama, Ruanda, Saint Maarten/ Holland Antillák, Szenegál, Szváziföld, Tanzánia, Togo, Trinidad és Tobago