Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Személyes átvétel a Paprika Market Áruházban

Áruházunkban személyesen átveheti a megrendelt terméket minden további költség nélkül.

Elérhetőségünk, és nyitvatartásunk:

1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.

H-V: 10:00-22:00

Házhozszállítás Magyarországon az MPL futárszolgálattal

A házhozszállítást futár partnerünk az MPL (Magyar Posta) végzi. Mint Magyarország egyik legnagyobb futárszolgálata széleskörű, megbízható szolgáltatásokkal rendelkezik. Kérjük, nézze meg a további átvételi lehetőségeket is!

Minden, munkanapokon 12 óráig beérkező rendelést a következő munkanapon átadunk a futárszolgálatnak, akik a következő 2 munkanapon belül kiszállítják azt Önnek. Mivel a futár felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítás miatt, kérjük, hogy pontos, közvetlen elérhetőségeket adjon meg!

A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak. A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek. Az ár tartalmazza a csomagolási költséget és az Áfát! A csomag átvétele előtt kérjük, minden esetben ellenőrizze a csomag külső és belső állapotát, az esetleges félreértések elkerülése érdekében!

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy szeszesital tartalmú csomagot kizárólag a 18. életévüket betöltött megrendelőknek teljesíthetünk! A vásárlás végén, a szállítási feltételek elfogadásával nyilatkozik, hogy a vásárlás feltételeivel egyetért és azoknak mindenben megfelel!

Amennyiben utánvétellel rendelte a terméket, és készpénzben szeretné fizetni a futárnál, kérjük, hogy az egyszerűbb ügyintézés érdekében a pontos összeget készítse elő!

Szállítási költség

Magyarországon a szállítás díja 990,- Forint, 17.000,- Forintot meghaladó vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

Átvétel MOL vagy Coop PostaPonton

A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így munka előtt és után is felveheti csomagját. Itt megnézheti, hogy Önnek melyik esik útba. SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, a kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is kifizetheti utánvételes rendelését.

Magyarországon az átvételi pontra szállítás díja 990,- Forint, 17.000,- Forintot meghaladó vásárlás esetén a szállítás INGYENES! 

Átvétel postahivatalban

Országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheti a csomagját. Válasszon egy postát, amelyik útba esik!

Magyarországon a postahivatalba szállítás díja 990,- Forint, 17.000,- Forintot meghaladó vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

Házhozszállítás az egész világon

Az MPL szállítási díjai világszerte zónákra bontva a következők:

1.és 2. zóna szállítási díja 5 kg-ig: 25 EUR

1.és 2. zóna szállítási díja 30 kg-ig: 60 EUR

3. és 4. zóna szállítási díja 5 kg-ig: 40 EUR

3. és 4. zóna szállítási díja 30 kg-ig: 100 EUR

5. és 6. zóna szállítási díja 5 kg-ig: 50 EUR

5. és 6. zóna szállítási díja 30 kg-ig: 150 EUR

Minden 500 EUR összeget meghaladó vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES!

1. zóna MPL

Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Belgium, Hollandia

2. zóna MPL

Dánia, Észtország, Finnország, Horvátország, Írország, Lettország, Bulgária, Litvánia, Monaco, Nagy-Britannia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Málta, Ciprus, Görögország, Franciaország

3. zóna MPL

Liechtenstein, Macedónia, Moldova, Montenegro, Norvégia, Oroszország, Örményország, San Marino, Grúzia, Svájc, Szerbia, Törökország, Ukrajna, Albánia, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Izland, Kanári-szigetek, Koszovó

4. zóna MPL

Afganisztán, Algéria, Egyesült Arab Emirátusok, Egyiptom, Irak, Irán, Izrael, Jordánia, Katar, Kazahsztán, Kirgizisztán, Kuvait, Marokkó, Pakisztán, Szaúd-Arábia, Szíria, Tádzsikisztán, Tunézia, Türkmenisztán, Üzbegisztán

5. zóna MPL

Mexikó, Peru, Szingapúr, Thaiföld, Új-Zéland, Vietnam, Amerikai Egyesült Államok, Argentína, Ausztrália, Brazília, Chile, Ecuador, Hong Kong, India, Jamaica, Japán, Kanada, Kína, Tajvan, Kínai Köztársaság, Korea, Kuba, Mongólia

6. zóna MPL

Angola, Bhután, Costa Rica, Curacao, Dél-afrikai Köztársaság, Etiópia, Ghána, Kajmán-szigetek, Kenya, Laosz, Madagaszkár, Makaó, Maldív-szigetek, Mauritánia, Mauritius, Nigéria, Panama, Ruanda, Saint Maarten/ Holland Antillák, Szenegál, Szváziföld, Tanzánia, Togo, Trinidad és Tobago